У ПУЦЊАВИ која се јуче по подне догодила у Партизанском блоку у Крњачи погинуо је младић Немања С. (27).

Како су за "Новости" рекли у Бироу за информисање Министарства унутрашњих послова, ухапшене су две особе, а како незванично сазнајемо, реч је о Владимиру А. (32) и Луки К. (20), који су учествовали у размени ватре у Улици Дејана Медаковића.

Према првим, незваничним информацијама, младићи су се пре пуцњаве јурили аутомобилима по насељу, а затим отворили ватру једни на друге. Наводно је с једне стране био Владимир А., а са друге Немања С. и Лука К. Хитна помоћ је по позиву изашла на терен, али су лекари само могли да констатују смрт младића који је подлегао повредама.

Како су новинарима испричали житељи овог насеља, ухапшени Лука К. и убијени Немања С. били су заједно у колима и јурили су за "аудијем" у коме је био Владимир А.

- Када је Владимир стао, изашао је из кола, узео пајсер и кренуо ка Луки и Немањи, а неко од њих двојице је извадио оружје и тада су се зачули први пуцњи - испричали су житељи Улице Дејана Медаковића и додали да ниједног од тројице младића који су учествовали у обрачуну не познају.

Полиција, форензичари и инспектори јуче су сатима обављали увиђај у Улици Дејана Медаковића где се догодило убиство. А како смо незванично сазнали, један од два пиштоља из кога је пуцано припадници Министарства унутрашњих послова су пронашли, док је други био бачен у оближњу бару. Рониоци Жандармерије су претраживали поток у који су осумњичени, наводно, бацили оружје. Детаље овог догађаја утврдиће полицијска истрага.

СМЕЈАО СЕ ТОКОМ ХАПШЕЊА

Један од двојице младића који су приведени на себи је носио црну мајицу кратких рукава са ликом председника Русије Владимира Путина и заставом ове државе. Он се са лисицима на рукама наводно смејао припадницима МУП који су облачили чизме како би претражили поток у који је бачен пиштољ.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".