Певачица Илда Шаулић гостовала је у једној емисији где је морала да препозна одређене нумере које су јој пустили. Дуетску песму Гоге Секулић и Османа Хаџића - "Твоје очи" није препознала, а водитељ је покушао да јој објасни да је реч о Гоги, споменувши њен хит "Гаћице".

Фото: АТА имагес

 

 

- Е, онда то стварно не знам - истакла је Илда кроз смех.

Водитељ јој је потом открио да то пева Секулићева, на шта је Шаулићева рекла:

- Не бих се сетила никад. Знам да су имали дуетску песму.

На ово Гога није остала равнодушна већ се нашла увређеном што њена колегиница не зна њене хитове.

- Најпре желим да кажем следеће: са Илдином мајком и, нажалост, покојним оцем сам увек била у лепим односима. Да не причам колико сам ценила краља народне музике и нашу легенду. Штавише, са њеном мајком сам чак била и код исте фризерке у Васиној улици, пре двадесет година. Е, сад за мегахит "Гаћице", који и птице на грани знају, а који је урадила непоновљива Марина Туцаковић, мора свако да зна да то пева Гога Секулић, али не мора свако да воли тај стил музике илити ту песму. Иначе, Осман Хаџић је гост у мојој песми "Твоје очи", која је хитчина и која ће отићи у евергрин. Тај албум где су управо хитови "Гаћице" и "Секси бизнисмен" је проглашен за албум године - каже певачица.

На питање да ли ју је изненадило то што Илда није чула за њену песму "Гаћице", Секулићева каже да јесте.

Фото: АТА имагес

 

 

- Чудно је да се неко бави музиком, а да не зна ко шта пева. Ево, и ја која сам преко 20 година на естради, знам шта певају, на пример, Нући или Инас. Хтела или не хтела чујем, прочитам, гледам на друштвеним мрежама. Да ли волим њихове песме или не, друго је, али знам ко су. У овом веку свако треба да буде упућен. Мени је најбитније да ме слушају они који ме воле и прате мој рад. Колегиници не замерам, иако сам дуже на естради од ње - каже Гога која такође признаје да вероватно не зна баш све Илдине песме.

- Тај стил музике који пева не слушам, али знам њену песму "Стани, душо, да те испратим" и да је ћерка Шабана Шаулића. Знам све хитове њеног оца. Можда ће сад научити и сазнати за хитове "Гаћице" и "Твоје очи". Без обзира на све то, ја и даље ценим и поштујем њену породицу - закључила је она за домаће медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".