Марија Шерифовић недавно је обрадовала публику информацијом да ће њен нови албум ускоро угледати светлост дана, што је изазвало још више нестрпљења код њених фанова који су на ово чекали неколико година.

Певачица је открила да је још 2020. године одабарала све песме за албум, али јој се мишљење у међувремену променило, због чега је пола материјала морала да “баци“.

 - Морам да будем искрена, пола песама сам вратила а задржала сам оне које ми се још увек певају, тако да сада креће потрага и рад на албуму. Да ли ће бити готово следеће године у фебруару, марту или спетмебру, не знам, али знам да ће сигурно бити следеће године - најавила је поп звезда за "Гранд".

Упркос обећањима која је дала, многи јој још увек стају на жуљ питањем зашто не избаци барем један сингл у коме ће публика уживати док не избаци цео албум. 

– Многи ме то питају и морам да признам да малкице размишљам о томе, само малкице, али нећу ништа да обећавам - кроз смех је рекла Марија. 

С обзиром да су недавно медији брујали о рату између певачица Милице Павловић и Ане Николић због песме “Проверено“ коју је првобитно требало да узме Ана али је на крају завршила у Миличиним рукама, Марија објашњава како би реаговала да нека од песама коју је вратила заврши у рукама друге колегинице. 

 - Прво те песме које сам вратила су баш некако писане за мене и не знам ко би пристао на то, да пева такве песме, то број један. А друго ако их неко сними стварно немам проблем са тим, није била мени суђена, није ми се певала и зато сам је вратила - закључује певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретроспектива каријере певачице Марије Шерифовић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".