Они су после емисије разговарали до јутра, али су се након тога раздвојили, па су задругари у спаваћој соби остали у шоку кад су видели да Марко лежи преко Марковића, коме цимер нимало није сметао. Њих двојица су се тек после раздвојили један од другог, али је сцена из кревета била довољна да Маја Маринковић направи хаос, па је ишла по имању и причала како је бивши дечко Станије Добројевић сигурно геј, те и да је ово све потврдило.

- Људи, Марко је геј, не знам што се оволико труди да убеди људе у супротно. Па кад се само сетим, он никад није имао секс пред камерама! Кад сте њега видели да се крије испод покривача с неком девојком. И кад се то десило, он само спава или се чешка. Никад није ни са једном имао секс! Са Станијом мислим да никад и није спавао, те приче сам чула напољу. Он ми није ни род ни пријатељи да бих га овде штедела. Шта ме брига и ако ово пусте у клиповима. Могу све у лице да му кажем, ја немам тај проблем - причала је Маја, па је шокирала цимере у дворишту речима да је и сама покушавала да провери да ли Марка узбуђују жене:

- Једном само покушала Марковића да намамим и није успело. Није могаода му се дигне, он се не пали на жене. Мене није могао да кресне, а погледај како изгледам. Као авион. Ако није могао са мном, како ће с неком другом.

Задругари су почели да бране Марка Стефановића, говорећи да је сигурно случајно заспао поред Марковића, а највише је полемисао пчелар из Купинова.

- Стефановић сигурно није геј. Дечко је можда бисексуалац, али не верујем да је мувао Марка. Не знам како су завршили заједно у кревету, али кад се покрене та тема, ево ја ћу први да их питам - рекао је Мики Ђуричић кроз смех, а Маја је наставила да провоцира:

- Видећеш, Мики, да је Маја у праву. Само ме слушај добро. Па видела сам како спавају један преко другог, буде се и нико да се помери. Значи да им прија да се тако ваћаре.

(Српски Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".