Помрачење се догађа у сезони Шкорпије, а познато је да је Шкорпија један од најсложенијих и најмистериознијих знакова Зодијака - доноси трансформације. Сунце улази у знак Шкорпије 23. октобра и биће у њему до 21. новембра. Овај период ће бити веома моћан и приметићете многе промене у свом животу.

Шкорпија је знак дубине, интимности и екстремних осећања, тако да треба очекивати да ће се такве теме често појављивати у овом периоду.

Помрачење Сунца, последње соларно помрачење у 2022, догодиће се 25. октобра у знаку Шкорпије, а последње помрачење ове године било је месечево у знаку Шкорпије 15. маја, тако да вас и овог пута очекују исте теме. Они ће се разликовати у зависности од вашег знака. Међутим, пошто се помрачења дешавају у Бику и Шкорпији, можете очекивати заједничке теме повезане са ова два знака. То укључује новац, удобност, одговорност, љубомору и тајне.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Имаћете живописне снове који ће носити снажну поруку. Бићете врло осетљиви на утицаје и свеснији окружења. Ако имате јаку интуицију, она може достићи готово натприродан ниво, па је мудро користите. Месеци који су пред вама идеални су за ваш спиритуални развој.

Бик

Помрачење ће активирати друштвено поље вашег знака. Оживећете нека стара пријатељства, а неко кога ћете упознати током помрачења играће касније врло важну улогу у вашем животу. То би могла да буде ваша сродна душа. Пред вама ће се отворити разне прилике и будите спремни да их искористите.

Близанци

Помрачење ће ваше амбиције довести до врхунца. Будућност ће вам деловати светлије. Иако вам неће бити лако, спремни сте на изазове и можете рачунати на своје инстинкте да вам покажу прави пут.

Кад год осетите да вам је свега доста, зауставите се и послушајте свој унутрашњи глас.

Рак

Нова врата се отварају пред вама и наилазите на сасвим нова искуства. Постаћете свеснији тога шта заиста желите и увидећете да досад нисте користили свој пуни потенцијал. Искористите све могућности које ће вам се отврити и дати вам шансу да путујете – било у физичком, било у духовном смислу.

Лав

Ова нова страна која се отвара у вашем животу одразиће се на финансијско поље. То неће одмах бити очигледно, али будите у приправности да искористите прилику онда кад вам се срећа осмехне. Размишљаћете о новим инвестицијама, а ово је идеално време да остварите своје планове везане за уређивање животног простора и оживите стари план штедње. Ако сте сами, нова љубавна романса је на помолу.

Девица

Створићете јаке везе с другим људима. Упознаћете некога и имати осећај да сте се већ срели у претходном животу. Имаћете више емпатије према другим људима, а из тога ћете учити и више о себи и својим осећањима.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Имате шансу да избришете све негативне аспекте своје личности који не одражавају вашу праву природу. Отарасите се старих навика, веза и обавеза из прошлости. То ће довести и до смањеног стреса, што ће вам олакшати сам процес. Време је и да остварите своје жеље и посветите се неговању свог здравља.

Шкорпија

Ваш креативни потенцијал и интуиција ће порасти и уживаћете у њима. Одлуке које будете донели у време помрачења водиће вас један корак ближе вашем самоостварењу.

Стрелац

Почињете да увиђате колико вас је детињство обликовало у особу каква сте данас. Можда ћете преиспитати своја стара уверења, навике и мишљења, која су резултат васпитања. Када реално сагледате ствари, постаћете свеснији онога ко сте у ствари и стећи ново самопоуздање.

Јарац

Неке дивне ствари су пред вама и упознаћете добре људе. Фокусирајте се на подршку пријатељима. Комуникација у свим облицима, па чак и путем друштвених мрежа, обележиће наредних шест месеци вашег живота. У овом периоду можете научити нешто ново, што ће вам поправити шансе за проналазак новог посла.

Водолија

Новац ће бити ваша главна преокупација и бићете фокусирани на то да повећате примања. Избегавајте несмотрено трошење и размислите о штедњи. Искористите своју динамичност да нађете нови извор прихода. Што више извора новца нађете, то ћете имати сигурнију будућност.

Рибе

Ово је ваша шанса да одаберете где желите да идете из ове тачке. Ваша појачана интуиција омогућиће вам да осетите све препреке које би могле да вам се јаве на путу. Верујте инстинкту и то би могло да вас доведе до успеха. Помрачење ће имати моћан утицај на ваше емоције и пружиће вам снагу да одбаците неке стеге из прошлости, сумње и страхове. Постаћете свеснији своје унутрашње снаге и пуног потенцијала.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".