Сви ми имамо неке ствари које кријемо од других и за које не бисмо волели да сазнају. Можда се бојимо критике и осуде или једноставно не желимо то ни са ким делити јер бисмо хтели задржати део интиме само за себе. Сазнајте које тајне о себи поједини хороскопски знакови вешто крију од околине.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Иако су људи рођени у овом знаку на први поглед неустрашиви, борбени и гласни, то им је често маска којом крију несигурност. И њима је као и свима другима потребна потврда околине да вреде и да су вољени.

Бик

Бикови су стабилни, практични и реални, а многи им завиде јер одају утисак као да увек знају шта желе и као да су задовољни животом. Ипак, дубоко у себи често жале што нису спонтанији и што се толико опиру променама. Осећају да их то кочи у животу.

Близанци

Близанци су увек ведри и насмејани, па и онда када имају много брига на памети. Дружење и збијање шала идеалан су им начин бега од проблема и прилика да избегну разговарати о ономе што их заправо мучи.

Рак

Много су чвршћи него што људи мисле. Сви их сматрају осетљивима, али Раковима то и одговара јер воле да се други брину о њима и посвећују им много пажње. Склони су манипулацији како би добили оно што желе.

Лав

Лавови су у дубини душе несигурни. Управо због тога имају потребу да увек воде главну реч и у свему бити најбољи. Комплименти, признања и одобравање околине најбоља су им потврда да нешто вреде.

Девица

Нису толико организоване као што сви мисле. И оне су склоне кашњењу, заборављању и слабом придржавању плана попут осталих обичних смртника, но то вешто крију од других, па чак и од својих најближих.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Често се шармом извлаче из непријатних ситуација или наговарају друге да направе нешто с чиме им се не да позабавити јер су сувише лење. Није им проблем ни посегнути за лажима ако ће тиме избећи конфликт или напор.

Шкорпија

Иако су наизглед хладни, заправо су врло осјетљиви. У њима букти вулкан емоција који само чека прилику да еруптира. Лако их је повредити па се леденом маском само желе заштитити од могућег разочарања.

Стрелац

Људи о њима имају утисак да су авантуристи који стално путују и дишу живот пуним плућима, а уствари проводе много времена код куће и гледају путописе или документарце или пак играју компјторске игре, пише Индеx.хр.

Јарац

Јарчеви желе да други мисле да су озбиљни и хладни, али то је далеко од истине. Треба им неко време да се опусте, а тада до изражаја долази њихов необичан и помало мрачан смисао за хумор па се многи изненаде колико су ови суздржани људи уствари забавни.

Водолија

Водолије се сматрају посебнима и другачијима од осталих, али оно што не желе никоме да открију је да то понекад изискује превише труда. Толико се не желе уклапати у просек да им то с временом постане обавеза и оптерећење.

Рибе

Уживају у трачарењу и воле да задиру у туђу интиму. Склоне су интригама и игрицама којих се не би постидели ни ликови из сапуница, а често посежу за лажима како би се представиле у што бољем светлу или се извукле из неугодне ситуације.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".