Да се удала Сања Маринковић сазнали смо тек када је све било готово, а занимљив је податак да је судбоносно „да“ изговорила у лимузини, на путу од стана до аеродрома, одакле је са супругом Александром Ухрином отпутовала на медени месец у Париз. 

Кумови су им били рођена браћа ‒ Сањи Бојан Маринковић, а Александру Душан Ухрин. Венчању на точковима присуствовале су и њихове супруге, као и трогодишњи Страхиња Ухрин.

Уместо да прошле године прославе деценију љубави, они су се развели и одлучили су да наставе одвојеним путевима.

О разлозима прекида брака са Александром Ухрином Сања није желела прича много у медијима напомињући да одлуку није донела преко ноћи.
Њих двоје су дуго посећивали терапеута покушавајући да спасу брачну заједницу, али када су увидели да то није могуће уследио је развод.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

- Мени је најважније да господин нема комплекс надмености, неуспеха, немања и онда је све лако. Понекад је пожељније да буде потпуно смешан, него потпуно досадан. Мада, можда и најбитније је да је храбар, јер је то знак да га краси самопоуздање. Једноставно, не пристајем на живот удвоје по сваку цену, без љубави, страсти и нежности не може. Управо због недостатка топлине сам се и растала од бившег мужа. Можда сам емотивно незрела, али знам да не желим да ми разум ућутка срце оном чувеном реченицом 'Није паметно' - коначно је признала Сања.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".