Вања Мијатовић изговорила је судбоносно "да" изабанику Александру ког је први пут представила јавности, на гала венчању за које је издвојила наводно чак 30.000 евра. Церемонији су присуствовале њене бројне колеге с јавне сцене, међу којима је био и Дарко Лазић с новом девојком, а одиграла се и непријатна ситуација када се појавила певачева бивша жена Ана Севић са супругом.

Фото: АТА имагес

 

 

Венчање је одржано у једном престижном београдском ресторану, а бидермајер је ухватила Вањина кума и колегиница Александра Младеновић. Луда журка трајала је до раних јутарњих часова, а младенци нису скидали осмех са лица. Сви су коментарисали како је све било оригинално и помало другачије од свих свадби. Цела свадба одисала је луксузом, а на прослави је било више од 300 званица. Журку је употпунила торта од шест спратова, украшена белим цветовима и ватромет.

- Није ми требало пуно времена да изаберем торту, видела сам је на слици и пожелела сам потпуно исто да изгледа моја. Имала сам једино потешкоћа око венчанице, чекала сам дуго материјал али је на крају све добро прошло, истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Мијатовићка се у једном тренутку латила микрофона, а кума Александра Младеновић је ухватила бидермајер и поделила фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм: "Следећа сам ја на реду", написала је Младеновићка.

Вања и Александар су све време играли и веселили се, а онда су наздравили су шампањцем са гостима. На свадби је поред Младеновићке запевали су легенда народне музике Ана Бекута, Дарко Лазић, Надица Адемов, Тамара Милутиновић, Љуба Перућица и Урош Живковић и многи други.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".