Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno "da" izabaniku Aleksandru kog je prvi put predstavila javnosti, na gala venčanju za koje je izdvojila navodno čak 30.000 evra. Ceremoniji su prisustvovale njene brojne kolege s javne scene, među kojima je bio i Darko Lazić s novom devojkom, a odigrala se i neprijatna situacija kada se pojavila pevačeva bivša žena Ana Sević sa suprugom.

Foto: ATA images

 

 

Venčanje je održano u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a bidermajer je uhvatila Vanjina kuma i koleginica Aleksandra Mladenović. Luda žurka trajala je do ranih jutarnjih časova, a mladenci nisu skidali osmeh sa lica. Svi su komentarisali kako je sve bilo originalno i pomalo drugačije od svih svadbi. Cela svadba odisala je luksuzom, a na proslavi je bilo više od 300 zvanica. Žurku je upotpunila torta od šest spratova, ukrašena belim cvetovima i vatromet.

- Nije mi trebalo puno vremena da izaberem tortu, videla sam je na slici i poželela sam potpuno isto da izgleda moja. Imala sam jedino poteškoća oko venčanice, čekala sam dugo materijal ali je na kraju sve dobro prošlo, istakla je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Mijatovićka se u jednom trenutku latila mikrofona, a kuma Aleksandra Mladenović je uhvatila bidermajer i podelila fotografiju na društvenoj mreži Instagram: "Sledeća sam ja na redu", napisala je Mladenovićka.

Vanja i Aleksandar su sve vreme igrali i veselili se, a onda su nazdravili su šampanjcem sa gostima. Na svadbi je pored Mladenovićke zapevali su legenda narodne muzike Ana Bekuta, Darko Lazić, Nadica Ademov, Tamara Milutinović, LJuba Perućica i Uroš Živković i mnogi drugi.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Prvi ples Anje Mit na venčanju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".