Kada se Tom Kruz pojavio sa sinom Konorom na utakmici bejzbola, niko nije mogao ni da pretpostavi da će njegove fotografije obići svet i društvene mreže i postati viralne.

Verovatno bi sve bilo kao i obično da Tom danas ne izgleda potpuno neprepoznatljivo, i to u odnosu na period od pre samo dva ili tri meseca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AHORA TV (@ahoratv1)

 

Kruz izgleda sasvim drugačije, natečeno i podbulo, čime je odmah pokrenuo šuškanja da se zaigrao kada je u pitanju estetska hirurgija. Drugi misle da se naglo ugojio, a treći su mišljenja da je u pitanju samo alergijska reakcija!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

 

O čemu se radi? Estetski hirurzi probali su da daju odgovor na to pitanje.

Estetski hirurg Najla Raja misli da je su razlog injekcije i fileri.

― Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica ― tvrdi ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thepeepingcat

 

Hirurg Ros Peri smatra da je ovo kombinacija prečestih tretmana i viška kilograma.

― Tom izgleda znato drugačije, ali smatram da je to zbog viška kilograma i previše filera. NJegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduto. Kao da su mu oči mnogo manje nego što jesu, izgleda kao veverica. Takođe, vidi se da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak, a s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora ― kaže doktor.

Inače, Toma smo, koliko letos, videli na Vimbldonu, u društvu Hejli Atvel, glumice s kojom je nedavno raskinuo višemesečnu vezu, ali izgledao je potpuno drugačije nego danas..

Foto: Profimedia

 

 

Tom nije jedini o čijem izgledu se piše i priča. Pre nekoliko meseci je, takođe zbog neprepoznatljivog izgleda, glavna tema medija bila Demi Mur.

(Glosi)