Policija je odmah postupila po prijavi i za nepunih 20 sati pronašla mladića identifikovanog kao E. A. (28) i privela ga u stanicu pod sumnjom za polno uznemiravanje.

Čim je došao u stanicu, on je odmah i sve priznao - šta je radio u autobusu a zbog čega ga je inače 22-godišnja devojka i prijavila.

On je u gradskom autobusu na liniji 33 pomenutu devojku hvatao za zadnjicu i grudi koja je potom otišla u policiju, dala dobar opis posle čega je pronađen i priveden.

Policiji je sve potanko ispričao a po nalogu tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Napadnuta devojka ispričala celu priču

Odmah nakon nemilog događaja, napadnuta devojka podelila je na društvenoj mreži svoje potresno iskustvo:

- Danas oko 13 sati, ušla sam u gradski autobus broj 33 (kod Centra za kulturu Vlada Divljan). Bila je ogromna guzva, a ovaj dečko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo usli. Počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokušavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane, iako je video šta se dešava!

Nakon pretnji da će pozvati policiju usledio je pravi šok. Odgovor manijaka bio je da ima pravo da je pipa jer je ona žensko, a on muško.

Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala što bolji opis ovog manijaka.

- Da napomenem, iz prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo je neka žena prokomentarisala da je to manijak.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".