Бренин и Бобин син, Виктор Живојиновић, ових дана је врло забринут за здравље свог оца чувеног тенисера Бобе Живојиновића. Боба је после неког времена запоставио своје здравље и угојио се, а радови на проширењу породичне имперје могу бити ризични по његово здравље за његов организам, пише ''Свет''. 

Његов најмлађи син, Виктор се већ једном суочио са вишком килограма, па је због тога забринут и за оца. 

 

 

- Виктор је генетику повукао на оца, лако му се лепе килограми, али је захваљујући чврстој вољи успео да се утегне и сада савршено изгледа. Здраво се храни, алкохол у изласцима је свео на минимум, а и редовно тренира. Он често зачикава тату због великог стомака и говори му да мора да смрша. Каже му да ће себи уништити здравље, да мора да поведе рачуна уколико жели да дуго живи, али и да мора да мисли на чланове своје породице- изјавио је породични пријатељ Бобе Живојиновића и додаје да упозорења не схвата озбиљно.

Фото: АТА имагес

 

- Када се поведе прича о дијети, о томе шта доктори кажу за гојазност, о ризику који носи сало око струка, Боба се смеје а некад се и изнервира па им одбруси или промени тему. Брена се беспрекорно храни, али јеловник не може да прилагоди Боби јер је он велики гурман, а изузетно добар кувар, па очас посла спреми оброк који му се једе. Ту му ни неки професионални кувари нису равни. Човек је виртуоз у кухињи и сви њихови пријатељи једва чекају да их позове на вечеру. А колико воли да спрема, толико ужива и да једе - завршава извор за поменуте медије.

  

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".