Откако је супруга Бали Бега, који је у нашој јавности тако познатији него по правом имену, објавила вести о трудноћи сваки њен корак помно се прати, макар тај корак био и на друштвеним мрежама. Или, заправо, нарочито тада. Управо кроз њене објаве и нове фотрографије може се најлакше закључити како напредује трудноћа Фахрије Евџен која са Бураком Озџивитом већ има једног сина, а сада се сви у славној турској породици радују другој принови.

Супруга Бали Бега јутрос је са пратиоцима на друштвеним мрежама после дужег времена поделила своје нове фотографије које откривају целу фигуру глумице, па се јасно види и њен труднички стомак. Ово је уједно и први пут да је Фахрије приказала своје трудничко издање откако је пре неколико месеци обрадовала турску и интернационалну јавност вешћу да са фамозним Озџивитом проширује једну од најпознатијих породица у Турској.

Вест да је супруга Бали Бега поново у другом стању стигла је почетком јула а изабраница Бурака Озџивита сада је већ у петом месецу трудноће па се почетком наредне године очекује долазак бебе. Њен стомак који је сада открила својим пратиоцима отприлике потврђује такав распоред.

Славни брачни пар већ има сина Карана којег су добили пре три године, а вест о другом детету дочекали су након пете годишњице брака. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".