Глумица Мила Кунис је недавно у интервјуу за E! News открила да она и њен супруг држе врата купатила отвореним док су код куће са својом децом, сином Димитријем (5) и ћерком Вајат (7). У њиховој кући важи правило да се врата не затварају, а то укључује и купатило.

Фото: Профимедиа

 

- То је само једна од оних ствари где ми као породица сматрамо све врсте телесних функција стандардном нормом - рекла је Мила, па признала да никад није мислила да ће бити особа која ће моћи да оде у купатило и остави врата отворена, али све се променило након што је родила децу.

- Није било важно да ли сам врата затворила или нисам. Никад није било разлике, ионако су куцали сваке две секунде. Помислила сам да је онда потпуно свеједно и да је једноставније оставити врата отворена - додала је.

Фото: Профимедиа

 

Пар је у јулу 2021. изјавио да не сматрају важним да се туширају сваки дан, барем кад су у питању малишани. У подкасту "Armchair Expert" открили су да су своју децу, кад су била мала, купали само кад су била видљиво прљава.

- Нисам их купала сваки дан. Никад нисам била тај тип родитеља који новорођенче непрестано купа - рекла је Кунис, на шта се Кучер надовезао: "Ако видиш да су прљава, окупаш их. У супротном, нема смисла."

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".