Нови дечко Сање Вучић већ неко време улепшава свакодневицу познате певачице која је однедавно покренула соло каријеру након распада групе "Хуррицане".

Она се труди да њена веза остане у домену приватности како је не би покварили спољашњи утицаји, али то је веома тешко када сте заљубљени до ушију. Зато је раније знала да окачи и по неку фотографију са Ненадом Цицмилом који је њен нови изабраник, али би их касније брзо обрисала. Сада стиже прва заједничка фотографија новог пара будући да су недавно ухваћени на београдском аеродрому.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad (@nenad__cicmil)

Дечко Сање Вучић и позната певачица усликани су док су у аутомобилу којим је управљао Сањин изабраник напуштали ово место а када су већ спазили фоторепортере одлучили су да се понашају нормално иако нису били превише расположени за позирање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad (@nenad__cicmil)

Како су раније пренели медији, нови дечко Сање Вучић је власник једног луксузног ноћног клуба у Србобрану а први пут је примећено да су заједно почетком септембра када је Цицмил на свадбу рођеног брата повео управо познату певачицу. Од тада, пар се ни не труди да сакрије да је у вези иако им не прија експонирање. На местима на којима су се касније затицали ипак је примећено да нису одолевали размењивању нежности, а упућени кажу да је Ненад Цицмил веома заљубљен у Сању.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".