Ован и Јарац

Овнови су обдарени великом храброшћу, мада понекад могу бити врло одбојни. Они који су рођени у овом знаку желе промене у љубави и брзо се адаптирају на њих. Стабилност им изгледа досадно, монотоно и рестриктивно.

Они који су рођени у знаку Јарца су такође обдарени такмичарским духом, а то ривалство може бити озбиљна препрека ка хармонији у вези.

За разлику од Овна, Јарац има велике амбиције да стално води напред,  док Ован обожава ризике и авантуре, конзервативни Јарац се не слаже са тим.

Фото: Профимедиа

 

Бик и Лав

Бикови су обдарени јаким и јасним карактером. Они људи који су рођени у овом знаку имају развијен осећај за лепо. Њихове основне вредности у животу су породица и добри пријатељи, док се Лав диви сам себи.

У сукобима оба партнера имају тенденцију да имају последњу реч, а лавовски понос се тада суочава са тврдоглавошћу која је карактеристична за Бика.

Близанци и Рибе

Близанци су врло отворени и друштвени. Они воле да су у центру пажње и у стању да привуку симпатије других. 

Природа оних који су рођени у овом знаку не може бити најромантичнија, већ спонтана и радосна. Близанци воле љубавне авантуре и нису одмах спремни да уђу у озбиљне везе.

Риба не може да замисли срећан живот без везе у којој се може ослонити на партнера. Ако су они сами у љубави, често су спремни на уступке и компромисе. Нажалост, нису увек у стању да допру до Близанаца и то може изазвати фрустрацију и разочарање код Риба.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија и Стрелац

Шкорпија је под утицајем елемента воде, а самим тим се веома лако прилагођава новим ситуацијама. Овај знак је обдарен шармом и сексуалношћу. 

Харизматични, проницљиви и мало мистериозни, Шкорпије лако освајају срца оних који су заинтересовани за њих. Стрелац је напротив, отворен и друштвен.

Чак и у великој компанији тешко је не приметити Стрелца. Као и Шкорпија, Стрелац има јак карактер, и главни проблем у таквом пару може бити стална борба ега.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".