стролози кажу да се током октобра очекују врло изазовни дани - турбулентан период у којем ће доћи до многих промена. Откријте у наставку датуме на које треба обратити пажњу.

22. ОКТОБАР

Први неповољан дан биће 22. октобра. Обилежиће га изазован аспект, што ће резултирати драматичним променама расположења. Тада је боље не чинити непромишљена дела и не изазивати ​​сукобе јер чак и најмања свађа може брзо прерасти у прави рат. Будите љубазнији на овај дан и не расправљајте се с ближњима, чак и ако сте сто посто сигурни да сте у праву.

23. ОКТОБАР

Сам овај дан ће бити чудан, јер ће енергија Венере рађати сумње и страхове. Појавиће се жудња за лењошћу и жеља да се одговорност пребаци на туђа леђа. Наравно, боље је то не чинити, јер можете изазвати низ проблема.

Фото: Профимедиа

 

 

25. ОКТОБАР

25. октобра могу се догодити неке ствари на пољу љубави с којима ћете се једноставно морати помирити. Не говорите о својим плановима и амбицијама овог дана. Многи људи ће осетити неку врсту неугодне унутрашње боли која их може одвести на погрешан пут.

28. ОКТОБАР

Инспирације ће нестати, због чега ће многи пожелети да одустану од раније започетог посла. Немојте се бојати препрека на путу и решавајте проблеме што је брже могуће, без одгађања. Ово ће бити главна тајна одржавања среће на овај дан.

29. ОКТОБАР

Највише опреза се захтева на путовањима и у саобраћају. На тај дан боље је остати код куће и не ићи нигде ако се не мора те не започињати ништа ново. Чак је препоручљиво не трошити додатни новац на себе. Дозвољено је умерено трошење на породицу и дом, а астролози ипак саветују да се превише не заносите.

30. ОКТОБАР

Крај јесени и почетак зиме неће бити најуспешнији за оне који су усмерени на брзи успех. Строго се не препоручује да журите, а такође не вреди доносити исхитрене закључке и ризиковати финансије те губити време на бескорисне активности. На овај дан ће многи изгубити мотивацију и вољу за победом. Већина људи постаће агресивнија, неспремна на компромис. Будите љубазни како не бисте изгубили добар углед код блиских особа и колега, пише "Атма".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".