Биљана С. из Ћићевца неутешна је због погибије своје мајке Вукосаве С. (77) на сред пешачког прелаза где је на њу аутомобилом у четвртак око пола осам увече налетео бахати, пијани возач М. М. и покосио је.

Да трагедија буде још тежа, ћерка и супруг страдале жене Владимир С. у стану су чули удес и галаму која је уследила, али нису имали појма да су завијени у црно јер је њихова Вукосава подлегла тешким повредама. 

- Биља је у шоку, била је изузетно везана за мајку која је била веома витална за своје године.Биљанина  сестра је удата у Београду, док је она остала код родитеља. Пијани возач је ударио жену док се враћала ка стану у згради близу пешачког прелаза.

Покосио  је са зебре тако снажно да је одлетела далеко. Још страшније је што је Биљана чула удес код куће, као и њен отац, али нису знали шта се десило док их полиција није  обавестила - испричала је бивша колегиница ћерке настрадале жене.

Подсетимо, полиција је одмах после удеса ухапсила М. М. који је иначе из околине Ћићевца.

Њему је одређен притвор после саслушања, а због  постојања  сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Повређена је збринута у крушевачкој Општој болници, где је и преминула.

Алкотестирањем је установљено да је М.М. управљао возилом са 0,57 промила алкохола у крви.

БОНУС ВИДЕО:

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".