Biljana S. iz Ćićevca neutešna je zbog pogibije svoje majke Vukosave S. (77) na sred pešačkog prelaza gde je na nju automobilom u četvrtak oko pola osam uveče naleteo bahati, pijani vozač M. M. i pokosio je.

Da tragedija bude još teža, ćerka i suprug stradale žene Vladimir S. u stanu su čuli udes i galamu koja je usledila, ali nisu imali pojma da su zavijeni u crno jer je njihova Vukosava podlegla teškim povredama. 

- Bilja je u šoku, bila je izuzetno vezana za majku koja je bila veoma vitalna za svoje godine.Biljanina  sestra je udata u Beogradu, dok je ona ostala kod roditelja. Pijani vozač je udario ženu dok se vraćala ka stanu u zgradi blizu pešačkog prelaza.

Pokosio  je sa zebre tako snažno da je odletela daleko. Još strašnije je što je Biljana čula udes kod kuće, kao i njen otac, ali nisu znali šta se desilo dok ih policija nije  obavestila - ispričala je bivša koleginica ćerke nastradale žene.

Podsetimo, policija je odmah posle udesa uhapsila M. M. koji je inače iz okoline Ćićevca.

NJemu je određen pritvor posle saslušanja, a zbog  postojanja  sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Povređena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, gde je i preminula.

Alkotestiranjem je ustanovljeno da je M.M. upravljao vozilom sa 0,57 promila alkohola u krvi.

BONUS VIDEO:

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".