Захваљујући овом филму, који снимљен након смрти познатог ди-џеја и водитеља ББЦ-а, дошло се до нових открића злостављања стотинак жртава од стране других познатих личности попут Ролф Хариса, Макс Клифорда и Гари Глитера који су накнадно ухапшени.

У свом излагању, жртва је рекла да је пар недеља након што га је упознала у канцеларији Радија Луксембург у западном Лондону, Севил позвао у један лондонски хотел где ју је силовао када је имала само 15 година.

- Позивао ме је на различита места на којима је било пуно људи како би се осетила сигурно. Био је доста старији од мене и нисам знала шта се дешава. Била сам у шоку. У то време деца нису причала о сексу, нисам имала представу о било чему што се тога тиче. Била сам преплашена, све је било страшно и осећала сам се слеђено.

Жртва наводи како се Џими након тога правио као да се ништа није десило, да би јој 1974. поклонио копију своје аутобиографије у којој је написао "Нема изласка" где се потписао са "твој чувар".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Нетфликс

 

 

- Био је манипулатор који је користио претње насиљем како би ућуткивао своје жртве. Знам да је био повезан са криминалним подземљем и било је јасно да треба држати уста затвореним. Иако то нико није рекао, просто се знало да ако се замериш њему, десиће ти се нешто лоше - наводи жртва.

Севил ју је поново силовао у просторијама ББЦ-а, а успела је да се ослобиди тек '70-их, мада последице и даље осећа након толико времена.

Истражитељ који је разоткрио Севила као педофила каже да тренутно ради на откривању још једног сексуалног преступника .

- И даље постоје људи који су недодирљиви. Постоји једна специфична особа за коју сам учинио све како бих је затворио јер је евидентно да је реч о педофилу. До данас ЦПС га неће кривично гонити. Он ће умрети у скорије време и десиће се иста ствар као са Севилом што није у реду. Жалосно је што су емитери истину објавили тек након Севилове смрти.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".