Милена Ћеранић се присетила не тако пријатних ситуација и открила колики стрес је преживела када је гром ударио у писту, док је она чекала авион, али и о ланчаном удесу у којем је била учесник.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам спавалица, губим време док спавам. Тих неких 5, 6 сати одспавам и то ми је неки лимит. Некад спавам и мање. Моји музичари су ишли колима, ја сам авионом. Од Подговорице до Читлука, па сам се враћала на Тиват. Цео дан тако... Имала сам у уторак озбиљан стрес. Кад сам имала заказан рођендан у Подгорици и имала сам ланчани удес, рекла сам да ме упишу и да морам да стигнем на рођендан. Имала сам 20 минута да се спремим. Морала сам тачно у 20 часова да дочекам слављеницу. Десило ми се да је дошао авион на писту, ударио је гром и нас су вратили. Озбиљан сам стрес доживела, дошло ми је да одем пешке - рекла је Милена и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Ја на свој посао никад не касним, једино да се догоди виша сила, да не дај боже погинем или умрем. Имам обичај да закасним, али на посао никад. Десило ми се једном да нисам стигла на свирку, јер смо чекали пет сати на граници - рекла је првачица у ''Премијера - Викенд специјалу'', а онда проговорила о свом емотивном животу.

- Ја сам увек заљубљена. Трудим се да у сваком тренутку живота нађем нешто што ће ме усрећити. Мислим да треба озбиљну тортуру да прођеш у животу и да схватиш које су то ситнице које те чине срећним. Покретач ми је љубав, према пријатељима, према породици - рекла је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".