Певачица Милица Павловић албумом "Посесивна" успела је да обори предвиђене рекорде, а као доказ су одржани наступи од јуна до септембра. Милица је тада пред публиком наступила чак 70 пута

После напорног рада, одлучила да оде на заслужени одмор и то чак на три дестинације - Миконос, Атину и Паргу.

Она никако није прескакала свој ''тајни ритуал'' током одмора, односно испијање чаја како би сачувала гласне жице за предстојеће наступе, а један од њих је и концерт у Лесковцу 11. октобра који Павловићева са задовољством ишчекује. Она није желела да открије да има наступ све до данас.

 

 

Претпоставља се да је Милица платила чак 25.000 евра за луксузни одмор и провод на најпрестижнијим грчким локацијама.

- Милица је радохолик и често заборавља да јој је с времена на време потребан одмор, али када се одлучи на летовање, жели себи да приушти најбоље што се нуди. Овога пута одабрала је Грчку, у којој је променила чак три локације од којих је свака у самом врху када је реч о услугама и папреним ценама. Прва четири дана Милица је провела на Миконосу у хотелу у ком ноћење кошта 2.000 евра, а друштво јој је правила најбоља другарица, манекенка Кристина Перић, са којом се дружи од 2014. године. Њих две су редовно излазиле по најскупљим ресторанима, а за ноћ трошиле од 500 до 1.000 евра - открио је недавно извор за Ало! и додао да се Милица потом упутила у Атину како би са вишегодишњим сарадником, грчким композитором Фивосом, договорила нове пројекте.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".