Pevačica Milica Pavlović albumom "Posesivna" uspela je da obori predviđene rekorde, a kao dokaz su održani nastupi od juna do septembra. Milica je tada pred publikom nastupila čak 70 puta

Posle napornog rada, odlučila da ode na zasluženi odmor i to čak na tri destinacije - Mikonos, Atinu i Pargu.

Ona nikako nije preskakala svoj ''tajni ritual'' tokom odmora, odnosno ispijanje čaja kako bi sačuvala glasne žice za predstojeće nastupe, a jedan od njih je i koncert u Leskovcu 11. oktobra koji Pavlovićeva sa zadovoljstvom iščekuje. Ona nije želela da otkrije da ima nastup sve do danas.

 

 

Pretpostavlja se da je Milica platila čak 25.000 evra za luksuzni odmor i provod na najprestižnijim grčkim lokacijama.

- Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vreme potreban odmor, ali kada se odluči na letovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promenila čak tri lokacije od kojih je svaka u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra, a društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. NJih dve su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra - otkrio je nedavno izvor za Alo! i dodao da se Milica potom uputila u Atinu kako bi sa višegodišnjim saradnikom, grčkim kompozitorom Fivosom, dogovorila nove projekte.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".