Маја Николић (47) каже да је због грешке лекара изгубила три бебе. Певачица за ове спонтане побачаје искључиво криви америчке докторе.

Фото: З. Јовановић

 

 

Маја је сина Новака (25) добила у браку са музичарем Мирком Шћепановићем, од ког се развела кад је дечак имао само годину дана. После много мука и болних губитака, родила је Лазара (15) другом супругу Вуку Кандићу, с којим није у браку већ 14 година.

- Да је било божје воље, данас бих имала петоро деце! Имала сам три спонтана побачаја пре него што сам добила Лазара. За то кривим америчке лекаре јер су сва три пута направили грешку! У то време сам живела у Сан Дијегу и трудноће сам водила у болници у том граду. Редовно сам давала крв на анализу и ишла на ултразвук. Када би стигли резултати, лекари би ми говорили да је све у реду, а није било. Нисам примала праве терапије и изгубила сам бебе - почиње Маја своју потресну исповест и додаје да је због америчких лекара умало и она сама изгубила живот:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Доктори су ми написали да ми трудноћа није ризична, да је беба здрава и рекли да без проблема могу да летим авионом. Зато сам одлучила да одем у Београд и видим породицу и пријатеље. Уверена да ће све бити у реду, укрцала сам се на лет. Непосредно пре него што је требало да слетим у Београд, пукао ми је водењак и кренуле су компликације! Срце ми је два пута стало у авиону, стјуардесе су ме оживљавале дефибрилатором.

Чим је авион слетео у Београд, хитна помоћ је Николићеву одвезла у болницу "Народни фронт".

- Ту су ми спасли живот! Доктори су утврдили да сам имала ванматеричну трудноћу, што је веома опасно. Амерички лекари то нису приметили или ми нису рекли! Захвална сам тадашњој начелници болнице Бранки Николић, која ми је помогла у најтежим тренуцима.

Маја је упркос драми кроз коју је прошла била упорна да са тадашњим супругом Вуком Кандићем добије дете.

Фото: В. Данилов

 

- И поред тога што сам могла да умрем, нисам одустајала. Другог сина Лазара родила сам 2006. године. Вратила сам се из Америке у Србију да бих се породила с њим и остала овде. Велика жеља ми је била да добијем и ћерку, али ми се то није остварило. И даље то желим, али мислим да у овим годинама то није могуће.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".