Жена из Бристола је хоспитализована након што јој је ћеркин пас обавио нужду на лице док је спавала. 

Аманда Гомо (51) провела је три дана у болници након што је чивава Бел имала малу "незгоду". Наиме, пас се осећао лоше и имао је дијареју, а део излучевина упао је несрећној жени у уста док је имала поподневну дремку. 

Након инцидента, жена је отрчала у купатило да се обрише, а касније је одведена и у болницу након што се разболела од гастроинтестиналне инфекције која се пренела од Бел.

Како се наводи, лекари су јој дијагностиковали гастроинтестиналну инфекцију која је кроз Белин измет доспела у њена уста.

Бел је одведена код ветеринара где су јој преписани антибиотици, а госпођа Гомо се разболела и морала да је да добије медицински третман како би јој било боље, али и поред тога истиче да опрашта псу због инцидента. 

 

 

Говорећи о овом непријатном догађају, она истиче да јој се у том тренутку син туширао и да је, пре него што је опрала садржај са лица, имала времена да се услика. 

На овом линку можете видети ту фотографију. 

- Било је одвратно, а ја сам сатима након тога повраћала, једноставно нисам могла да избацим укус из уста - каже она за британски Дејли мејл

- Дефинитивно ћу више водити рачуна о томе у ком положају спавам - рекла је ова 51-годишњакиња. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".