Žena iz Bristola je hospitalizovana nakon što joj je ćerkin pas obavio nuždu na lice dok je spavala. 

Amanda Gomo (51) provela je tri dana u bolnici nakon što je čivava Bel imala malu "nezgodu". Naime, pas se osećao loše i imao je dijareju, a deo izlučevina upao je nesrećnoj ženi u usta dok je imala popodnevnu dremku. 

Nakon incidenta, žena je otrčala u kupatilo da se obriše, a kasnije je odvedena i u bolnicu nakon što se razbolela od gastrointestinalne infekcije koja se prenela od Bel.

Kako se navodi, lekari su joj dijagnostikovali gastrointestinalnu infekciju koja je kroz Belin izmet dospela u njena usta.

Bel je odvedena kod veterinara gde su joj prepisani antibiotici, a gospođa Gomo se razbolela i morala da je da dobije medicinski tretman kako bi joj bilo bolje, ali i pored toga ističe da oprašta psu zbog incidenta. 

 

 

Govoreći o ovom neprijatnom događaju, ona ističe da joj se u tom trenutku sin tuširao i da je, pre nego što je oprala sadržaj sa lica, imala vremena da se uslika. 

Na ovom linku možete videti tu fotografiju. 

- Bilo je odvratno, a ja sam satima nakon toga povraćala, jednostavno nisam mogla da izbacim ukus iz usta - kaže ona za britanski Dejli mejl

- Definitivno ću više voditi računa o tome u kom položaju spavam - rekla je ova 51-godišnjakinja. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".