Девојку из Денвера у САД убио је суграђанин 10. јуна 2020. јер је њен пас обавио нужду испред његове куће, а безумно убиство је прошле недеље коначно добило судски епилог.

Мајкл Клоуз (38) разбеснео се када је чудо да Изабела Талас (21) и њен дечко Даријан Сајмон покушају да натерају свог пса Рока да обави велику нужду.

Како је тужилац рекао током суђења Клоуз је тада почео да виче кроз прозор, рекавши: “Хоћеш ли да дресираш тог ј*беног пса или само вичеш на њега!?”

Након тога је зграбио “калашњиков” који је добио од пријатеља полицајца, вратио се на прозор и испалио 24 метака у пар.

Фото: Танјуг/АП

 

Изабела је погођена у леђа и умрла је на лицу места, два дана након свог 21. рођендана, док је њен дечко задобио прострелне ране у нозу и задњици, али је преживео.

Клоуз је затим позвао његову бившу девојку која је сведочила против њега, рекавши да је преко телефона чула речи: “Убио сам двоје људи”

Починилац је касније тог дана ухапшен када је полиција зауставила његово возило.

Клоузови адвокати су тврдили да је доживео нервни слом због злостављања у детињству, узастопних отказа и раскида, али порота се није сложила, па је од стране пороте проглашен кривим за првостепено убиство и покушај убиства.

По закону савезне државе Колорадо, требало би да добије доживотну робију, али ће одлука о дужини затвроске казне бити донета 4. новембра.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".