Гоца Божиновска, неколико дана након венчања Мирка Шијана и Бојане Родић, открила је да је презадовољна и да је свадба прошла боље него што је очекивала. Певачица је испричала и који је савет дала Бојани како би сачувала брак са њеним сином, као и  да је попустљива према унуку Зорану, који још увек не уме да је помази, па је и удари по глави.

- Не волим да сугеришем никоме и да се мешам у туђе односе. Бојану сам посаветовала само да буде паметна и да чува свог мужа и брак. Рекла сам јој да у кући треба да буде како она каже и, докле год буде тако, брак ће јој бити добар. Мислим да сам ја била превише фина и нисам добила ништа, рекла сам јој да то себи не дозволи, него да гледа себе и свог мужа и децу - казала је Гоца и открила какав је њен однос са Бојаном:

Фото: АТА имагес

 

- Бојана и ја стварно имамо феноменалан однос, она је једно дивно створење. Има неку специфичну лепоту, лепа је као анђео. Када устане ујутро без шминке, онако у пиџами, не можеш да је се нагледаш - рекла је певачица.

- Она тренутно нема осећај да је у другом стању. Ради све исто као и када није била трудна. Изнервирам се када подигне дете, па идем за њом и отимам јој Зорана да га спусти - испричала је Гоца за "Курир", а онда открила да је мали Зоран веома несташан:

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

- Научила сам га да ме мази и каже ми: "Мала бака", а онда он виче: "Мала ба, мала ба". Не зна лепо да ме помази, него ме удара, заболи ме глава колико ме удари - кроз осмех је признала певачица.

Фото: АТА имагес

 

- Пре неки дан ми је ушао у кухињу и срушио део сервиса на мермер. Препао се, па ме гледа, а ја се смејем. Због њега нам је кухиња комплетно везана, да не може да отвори радне делове. Узме моју дрвену варјачу из кухиње и оде у дневну собу, удари у комоду која има стаклене полице и све се разбије у парампарчад. Проблем је само што се плашим да се не повреди. Све смо склонили, немам ниједан украс у кући, морали смо да их склонимо јер њему све што падне подруку он поломи. - Зоран је темпераментом исти Мирко, док је ликом подељен на њега и Бојану. У њему видим да доста вуче деда Шијанову генетику, јер оно што он науми, то тако мора да буде.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".