Goca Božinovska, nekoliko dana nakon venčanja Mirka Šijana i Bojane Rodić, otkrila je da je prezadovoljna i da je svadba prošla bolje nego što je očekivala. Pevačica je ispričala i koji je savet dala Bojani kako bi sačuvala brak sa njenim sinom, kao i  da je popustljiva prema unuku Zoranu, koji još uvek ne ume da je pomazi, pa je i udari po glavi.

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - kazala je Goca i otkrila kakav je njen odnos sa Bojanom:

Foto: ATA images

 

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - rekla je pevačica.

- Ona trenutno nema osećaj da je u drugom stanju. Radi sve isto kao i kada nije bila trudna. Iznerviram se kada podigne dete, pa idem za njom i otimam joj Zorana da ga spusti - ispričala je Goca za "Kurir", a onda otkrila da je mali Zoran veoma nestašan:

Foto: Instagram printskrin/miresijan

 

- Naučila sam ga da me mazi i kaže mi: "Mala baka", a onda on viče: "Mala ba, mala ba". Ne zna lepo da me pomazi, nego me udara, zaboli me glava koliko me udari - kroz osmeh je priznala pevačica.

Foto: ATA images

 

- Pre neki dan mi je ušao u kuhinju i srušio deo servisa na mermer. Prepao se, pa me gleda, a ja se smejem. Zbog njega nam je kuhinja kompletno vezana, da ne može da otvori radne delove. Uzme moju drvenu varjaču iz kuhinje i ode u dnevnu sobu, udari u komodu koja ima staklene police i sve se razbije u paramparčad. Problem je samo što se plašim da se ne povredi. Sve smo sklonili, nemam nijedan ukras u kući, morali smo da ih sklonimo jer njemu sve što padne podruku on polomi. - Zoran je temperamentom isti Mirko, dok je likom podeljen na njega i Bojanu. U njemu vidim da dosta vuče deda Šijanovu genetiku, jer ono što on naumi, to tako mora da bude.

BONUS GALERIJA: Kraljica narodne muzike Lepa Lukić - retrospektiva karijere

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".