Певачицу Јелену Маринков наша публика је упознала 2007. године када се такмичила у "Звездама Гранда".

Она је тада многима била омиљена такмичарка, а људе је освојила, како својим гласом и лепотом, тако и својим манирима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Glamur Style

 

 

Иако су јој предвиђали сјајну каријеру, Јелена се повукла из јавности, а прошле године је открила како сада изгледа њен живот.

- Ја сам иначе један велики емотивац, волела сам да будем у дугим везама. Била сам онако у периоду стагнирања у последње три године, међутим рађа се нова љубав, али нећу пуно да причам о томе. Још смо на неком почетку, тако да време ће показати све - рекла је она за Гранд магазин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA MARINKOV (@jecili13)

- Упознали смо се недавно пошто је скоро био мој рођендан, то је баш свеже, нема неких недељу дана, можда мало јаче. Упознали смо се преко моје другарице, пошто су они дугогодишњи другари. Она нам је помогла у томе. Видели смо се за мој рођендан, дечко је инсистирао да дође, да се упознамо, чак и поклон ми је купио. Добила сам једно срце од слаткиша и букет цвећа - додала је Јелена.

Тада је истакла и како планира венчање.

- Никад се не зна, све је могуће… То се не планира, како је коме суђено. Чак ни родитељи, ни пријатељи не врше толико притисак на мене, супер ми је овако. Још увек је рано да размишљам о томе, неће бити док је цела ова ситуација, али када се будем удавала мислим да ће бити једна озбиљна фешта - признала је певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA MARINKOV (@jecili13)

Иначе, Јелена се такмичила у “Звездама Гранда” са Катарином Живковић, Радом Манојловић, Миланом Станковићем и Динчом, али није успела да одржи славу са почетка каријере као они. Она се својевремено на једној телевизији пожалила “да би волела да је има више на најгледанијим телевизијама”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".