Млађе генерације не знају или не памте да је ова певачица, под уметничким именом Хани, крајем деведесетих имала успешну музичку каријеру, док се они старији још сећају по неке њене песме, мада се данас ретко могу чути на радио-станицама.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Прва жена Жељка Митровића, Соња Митровић Хани, после блиставе каријере и хитова које је низала, готово као да је ишчезла из јавног живота. Будући да се повукла са јавне сцене, барем као извођач, много је интригирало како данас изгледа.

Певачица, коју памте по хитовима "Џип" , "Откини бејбе" , "Седам година" и многим другима...

Фото: Репринт Сабор, З. Јовановић

 

 

Иначе, Хани се бави продукцијом и аранжирањем. Са власником телевизије "Пинк" , Жељком Митровићем, добила је двоје деце - ћерку Сандру и сина Александра, а како се спекулише, у одличним је односима и са Митровићевом садашњом супругом Милицом.

 

- Док сам певала, никада нисам одлазила на турнеје које су трајале по месец дана и трудила сам се да у сваком тренутку будем посвећена деци и да од куће не одсуствујем дуже од три дана. Истина, у одгајању својих малишана имала сам несебичну помоћ Жељкове и моје породице, које су биле и увек су ту када је потребно. Подршка породице јесте нешто најосновније и одувек сам мрзела израз самохрана мајка - говорила је прва супруга Жељка Митровића својевремено за домаће медије о каријери и браку.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Подсетимо, са албума "Коцка од шећера“, који је објавила 1996. године, издвојило се неколико хитова, између осталих и "Не дајем те никоме“, за коју је речи написао Драган Брајовић Браја.

 

Спот снимљен за ту песму занимљив је из више разлога. У њему плавокоса Соња Митровић изгледа као Мерилин Монро, сличне фризуре и са препознатљивим црвеним ружем у првом плану. Но, далеко интересантнији податак је да главну улогу тумачи глумачки бард - Аљоша Вучковић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".