Бојан Карић, бивши муж Јелене Карлеуше, један од наследника богате лозе Карић, живи далеко од очију јавности а његов брак са Јеленом је био интересантан медијима. Бојан и Јелена венчали су се 2004. године. Нажалост, брак није протекао славно, после само неколико месеци су се развели. Карић је љубав свог живота пронашао покрај Маше Николић. Њих двоје данас уживају у складном браку, а круна њихове љубави јесу близанци Теодор и Тара. Живот им је права идилична бајка и чувају га очију јавности.

 

 

Бивши супружници никада нису рекли због чега су се развели. Дуго су их пратили разни новински натписи, а Данијела Карић, ћерка Хафе и Драгомира Карића, осврнула се тада на брак свог брата од стрица и популарне певачице и присетила се како је он окончан.

 

- Она се свакако није удала за њега због пара, већ су се волели. Има девојака које желе да уђу у нашу породицу због новца, али Јелена није једна од тих. С њом сам се баш лепо слагала, била ми је једна од омиљених снајки. Карлеуша је приватно веома пристојна и фина особа, увек ми је указивала поштовање, немам ништа ружно да кажем о њој. О њој сам имала лепо мишљење и имам га и даље - испричала је Данијела својевремено у разговору за "Информер" и истакла да многи чланови познате породице имају другачије мишљење од ње, али како се Карићи држе заједно те свако од њих има право на свој став и мишљење. 

За време њихове љубави, Карлеуша је овако причала о Бојану:

– Обоје обожавамо децу и желимо велику породицу. Чак смо се одлучили и за име нашег првог детета. Сложили смо се да уколико буде девојчица добије име Срна, а дечак ће се сигурно звати Бојан јуниор. Наравно, не планирамо када ћу остати у другом стању, да ли сада или касније, јер је све у Божјим рукама. Не видим дете као препреку у каријери. Мислим да ће ме оно само оплеменити. Моји обожаваоци би вероватно волели да ме виде и у тој улози. Мислим да ће наше дете бити најразмаженије на планети и знам да сам особа која ће се максимално посветити породици – рекла је тада Јелена за "Илустровану политику".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".