Bojan Karić, bivši muž Jelene Karleuše, jedan od naslednika bogate loze Karić, živi daleko od očiju javnosti a njegov brak sa Jelenom je bio interesantan medijima. Bojan i Jelena venčali su se 2004. godine. Nažalost, brak nije protekao slavno, posle samo nekoliko meseci su se razveli. Karić je ljubav svog života pronašao pokraj Maše Nikolić. NJih dvoje danas uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. Život im je prava idilična bajka i čuvaju ga očiju javnosti.

 

 

Bivši supružnici nikada nisu rekli zbog čega su se razveli. Dugo su ih pratili razni novinski natpisi, a Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se tada na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

 

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ispričala je Danijela svojevremeno u razgovoru za "Informer" i istakla da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje, ali kako se Karići drže zajedno te svako od njih ima pravo na svoj stav i mišljenje. 

Za vreme njihove ljubavi, Karleuša je ovako pričala o Bojanu:

– Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u Božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – rekla je tada Jelena za "Ilustrovanu politiku".

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".