Она је поделила објаву са једне странице са поруком која се може тумачити као одговор њеној колегиници и супарници Јелени Карлеуши, која је недавно оштро критиковала рад жирија Звезда Гранда после њеног одласка из састава.

- Ако те људи критикују, понишавају те, вичу за тобом... само се сети да у сваком такмичењу галаму прави публика, не играчи - стоји у објави.

Фото: Инстаграм принтскрин/цецаразнатовиц

 

Мада не помиње ни Карлеушу ни "Звезде Гранда", није тешко претпоставити да је реч о Цецином одговору на Карлеушине критике.

Подсетимо, Карлеуша је на Инстаграму оценила "неки људи једностано нису за шоу, да немају магију, интелект и харизму потребне за највеће рејтинге и гледаност", по свему судећи мислећи на Цецу.

Фото: Профимедиа

 

- Поводом сталних позива новинара са жељом да прокоментаришем кризу у "Звездама Гранда", могу само да кажем да ми је људски негде жао што је такав легендарни формат за само једну сезону доживео суноврат. Надам се да ће Саша успети да нађе решење, јер је он увек био способан и храбар, иако је директно одговоран за овакав пад рејтинга погрешним одабиром и лошим пословним потезом. Питају ме да ли ликујем, мој одговор је "не", јер сам се крваво борила да ЗГ доживе свој зенит и жао ми је што се ово десило - започела је ЈК, па наставила:

- Неки људи једноставно нису за шоу, немају магију, харизму и интелект потребан за највеће рејтинге и гледаност. Нажалост, мојим одласком ЗГ су изгубиле плејмејкера и моћан мотор који је покретао читаву тешку машину. На својим леђима носила сам тешко бреме и све се ломило на мени, али смо били ефективан тим. Осталим члановима жирија је мојим одласком пресечена жила куцавица и они се нису опоравили до краја сезоне. Уместо Фераријевог мотора, у болид се не ставља стара Опелова машина, која истина мање троши, али пролази последња кроз циљ у трци за главну награду. Саши и "Звездама Гранда" желим да испливају из свега, али то је једино могуће, ако се ослободе тешког камена који вуче ка дну - написала је Карлеуша на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".