Весна Вукелић Венди, Маја Николић и Сајси МЦ биле су гошће у емисији "Амиџи шоу",у ком је било и сукоба.

Све је почело сукобом између Венди и активисте ЛГБТ Предрага Аздејковића због Параде поноса, током које је контроверзна певачица ставове бранила речима:

-Парада је блуд и разврат. Содома и Гомора. Ми, као земља Светог Саве, не треба то да допустимо јер то урушава наш морал", међутим све је стављено у други план када су на Твитеру испливали делови из  емисије, а реакције реперке Сајси МЦ постале су виралне.

 

 

Сајси МЦ, ове године је кумовала Прајду. Прво је исказала свој став о паради, али исто тако није покушавала да сакрије да се осећа непријатно у емисији, што због ставова својих колегиница, тако и због њихових потеза.

- Ја сам за Прајд. Битно је да се одржи, битно је због целог друштва, а не само за ЛГБТ популацију. Сви би требало да подржимо Прајд. То је манифестација која би требало да буде славље, али је у оваквој атмосфери постала протест - укључила се у расправу реперка Сајси МЦ, која није могла да остане имуна и на тренутак када је Маја Николић запевала песму "И wилл алwаyс лове yоу", због које је својевремено била предмет подсмеха.

 

 

Али ту није био крај. Наиме, Венди је искористила прилику да прокоментарише Сајси и њен наступ, а она јој је одговорила да је дегутантно да прича о њој.

- Она мени делује као да је у некој чамотињи. Сморена. Просто не могу да верујем да имаш такву енергију на сцени, или васкрснеш. Не знам како зрачиш - рекла је Венди.

- Дођи на наступ, па види - одговорила је реперка.

- Ова енергија сада мора под хитно да се мења. Или сте дошли сморени, не знам шта је са вама - наставила је Венди, на шта је Сајси одговорила:

-Искрено, не бих да коментаришеш моје јавно наступање. Моје наступање на бини могу да коментаришу сви, али мислим да је дегутантно да се коментарише моје бистовање овде.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".