Незвани гост се ушао је у ве-це шољу тако да је зачепио цео одвод, а открили су га када је неко од укућана подигао даску, наводи се на Фејсбук страници Полицијске управе.

- Никада не знамо из дана у дан какав ћемо позив добити током наше смене. Данашњи дан није био изузетак, али змија у тоалету није била на нашој листи могућности - саопштила је полиција.

Служба за контролу животиња стигла је на лице места и на крају уклонила рептила идентификованог као сива пацовска змија. То је врста неотровних змија која живи првенствено на северној хемисфери. Реч је о црној пацовској змији која је веома корисна за животну средину. Није отровна и нема обичај да напада људе. Стручњаци су објаснили да најгоре што она може да уради јесте да у самоодбрани уједе.Средња до велика змија, сива пацовска змија обично досеже величину одрасле особе укупне дужине 99–183 цм.

- У одбрану змије, она је само покушала да контактира власника куће у вези са продуженом гаранцијом на њихов аутомобил - додали су полицајци управа у шаљивој објави.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".