Nezvani gost se ušao je u ve-ce šolju tako da je začepio ceo odvod, a otkrili su ga kada je neko od ukućana podigao dasku, navodi se na Fejsbuk stranici Policijske uprave.

- Nikada ne znamo iz dana u dan kakav ćemo poziv dobiti tokom naše smene. Današnji dan nije bio izuzetak, ali zmija u toaletu nije bila na našoj listi mogućnosti - saopštila je policija.

Služba za kontrolu životinja stigla je na lice mesta i na kraju uklonila reptila identifikovanog kao siva pacovska zmija. To je vrsta neotrovnih zmija koja živi prvenstveno na severnoj hemisferi. Reč je o crnoj pacovskoj zmiji koja je veoma korisna za životnu sredinu. Nije otrovna i nema običaj da napada ljude. Stručnjaci su objasnili da najgore što ona može da uradi jeste da u samoodbrani ujede.Srednja do velika zmija, siva pacovska zmija obično doseže veličinu odrasle osobe ukupne dužine 99–183 cm.

- U odbranu zmije, ona je samo pokušala da kontaktira vlasnika kuće u vezi sa produženom garancijom na njihov automobil - dodali su policajci uprava u šaljivoj objavi.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".