Маја је одговарала на питања у игри "Интиме куглице", а прво које је извукла изазвало је бурне реакције у студију. Певачица је морала да наведе најпрецењенију особу са естаде.

- Најпрецењенију... Па, ја бих једно 104 особе навела... Нема смисла! Па, рецимо Мица Трофртаљка - навела је Маја с намером да настави, али ју је Венди прекинула:

- Мица Трофртаљка која није жива - рекла је Венди.

- Па, то је особа са естраде, нема везе да ли је жива или није - одговорила јој је Николићева.

Фото: РТС принтскрин/АТА имагес

 

- Жена прецењена, још се никад није афирмисала на телевизији, жена постигла све са својих десет прстију... Мајо, идеш линијом мањег отпора, Мица Трофртаљка није жива и не може да ти одговори и као то је твоје мишљење. Причај о актуелним појавама - добацила јој је Вукелићева.

- Ја причам о некоме ко по мом мишљењу није ни требало да буде на естради, зна се шта је естрада - рекла је Маја.

- Жена није била на естради, никад се није екранизовала! Живела у неком селу поред Чачка, умрла тако што је музла краве - истакла је Венди.

- Је л' може онда Венди да одговори на питања уместо свих нас - упитала је Маја Амиџића.

- Али ја морам да ти објасним да ти бежиш од одговора - додала је списатељица.

Фото: Н. Скендерија

 

- Немој молим те са мном у дебату, јер ја имам довољно могућности да одговорим сама - рекла је певачица, на шта јој Венди није ћутала:

- Прво, ја са тобом не дебатујем, дебатујеш сама са собом. Друго, одговори поштено - истакла је Венди, са чим се водитељ сложио.

- Актуелно име на естади, од певача или глумаца, јер у свакој професији их има... Размишљам, има много њих који не знају ни да певају. Из "Задруге" бих рекла Јелена Голубовић. Размишљам сад ко је од певача прецењен, јер ја не пратим нашу естраду, сем што се дружим са пар људи, Кербер, Освајачи - прича Маја Николић.

- Опет причаш о свему, осим о овоме за шта си питана - добацила је Весна Вукелић.

- Па, ево, не могу да се сетим, ево управо размишљам. Нисам се спремала. Не знам шта бих рекла, не познајем људе. Не могу да кажем за некога кад не знам - каже - истакла је Николићева.

- Маја неће да се замера, то је катастрофа. Ја бих рекла да сам добила то питање - рекла је Венди, а као казну што није одговорила на питање, Маја је морала да отпева хит Витни Хјустон "I Will Always Love You", а на крају натерала и Огњена да отпева песму "Медо, брундо".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".