Иако је донедавно причао да то никад неће урадити, ипак се предомислио јер његова трудна вереница Кристина Спалевић има жељу да му судбоносно "да" изговори и пред Богом.

- Са Иваном сам венчан у цркви једном и заувек. И за сто година ћу о њој мислити да је најпосебнија особа у мом животу. Да бисмо се црквено развели, треба патријарх лично да нас растави, а ја на то никада не бих пристао - рекао је он за медије пре годину дана.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

 

Ипак, Кристина је детаљно објаснила како је дошло до промене.

- Кристијан и ја ћемо се, ако бог да, и пре рођења детета венчати општински. И црквено венчање ће бити. Ја то планирам да буде кад детету будемо правили крштење. Не верујем да ће због "Задруге" стићи да се коначно разведе и да се венчамо у цркви. Мени је више стало до црквеног брака него до општинског. Општинско да, због папира и свега што треба за дете, а и свиђа ми се његово презиме. Ми смо послали мејл у парохију у Немачкој где се венчао. Он је причао да неће да се разведе у цркви све док нисам кренула да се причестим после поста. Свештеник ме питао да ли планирам венчање у цркви, рекла сам да бих волела, али да мислим да је то превише компликована процедура, па смо стали с плановима - прича она за "Курир" и додаје:

- Објаснили су нам да то све иде брзо и да се решава за десетак дана. Исто вече смо послали мејл у Немачку, у Цркву Светог Саве. Остало је да одемо у парохију којој припадам да се поднесе писмени захтев, и то се решава до месец дана, тако да ће Кристијан бити ускоро црквено илити брачно слободан човек. Кристијан са Иваном није венчан у општини, само у цркви, тако да ћемо нас двоје да обавимо и једно и друго - поручује она.

Кристина не крије да једва чека да постане госпођа Голубовић и верује да ће венчање с Кристијаном да јој донесе само лепе ствари у будућем заједничком животу.

БОНУС ВИДЕО.

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".