Славни глумац, редитељ, сценариста али и блуз музичар, Никола Пејаковић Коља искрено је говорио о својим пороцима.

Старијим генерацијама остао је упамћен по улогама у серијама и филмовима, које је почео да снима крајем 80-их година. Пејаковић је у глумачке воде упловио 1989. године у филму "Апстиненти" редитеља Драгана Веселиновића.

Фото: Н. Скендерија

 

Коља је у последње време почео искрено да прича о свом турбелентном животу. Никола је водимо многе животе борбе, од борби са околином и недаћама до борби унутар себе.

О свему овоме, као и о многим другим ситуацијама које су га пратиле током каријере, Никола говори без устезања и длаке на језику. У борби са самим собом највише му је помогла вера. 

То му је омогућило да постане заговорник другачијег живота. 

Болно искуство је осетио на сопственој кожи и за домаће медије једном приликом изјавио:

- Једини страх, кад сам био у пороцима сам осетио од ситуација, типа – имам паре, ал немам доп; или – има допа, ал нема пара; Или – има свега, али дилер се не јавља, пао је или недоступан. Није било страха да нећу дочекати јутро. Мозак је тада у дефанзиви, правила не важе. По мом скромном мишљењу, православље је – нормалност. Сви ти пороци и све те страсти, избацују те из нормалности. Ти си нормалан све док у тебе не уђу хемија, алкохол, цигарете, коцка, похота… Ти си нормалан док не видиш нечије груди, ракију, дрогу… Избаци те то из нормалности, не можеш нормално да размишљаш и почињеш да правиш комбинације како да дођеш до дупета или до дроге. Или до обе ствари. Бити нормалан, то је суштина - изјавио је популарни глумац и певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Бранка Милићевића Коцкице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".