Slavni glumac, reditelj, scenarista ali i bluz muzičar, Nikola Pejaković Kolja iskreno je govorio o svojim porocima.

Starijim generacijama ostao je upamćen po ulogama u serijama i filmovima, koje je počeo da snima krajem 80-ih godina. Pejaković je u glumačke vode uplovio 1989. godine u filmu "Apstinenti" reditelja Dragana Veselinovića.

Foto: N. Skenderija

 

Kolja je u poslednje vreme počeo iskreno da priča o svom turbelentnom životu. Nikola je vodimo mnoge živote borbe, od borbi sa okolinom i nedaćama do borbi unutar sebe.

O svemu ovome, kao i o mnogim drugim situacijama koje su ga pratile tokom karijere, Nikola govori bez ustezanja i dlake na jeziku. U borbi sa samim sobom najviše mu je pomogla vera. 

To mu je omogućilo da postane zagovornik drugačijeg života. 

Bolno iskustvo je osetio na sopstvenoj koži i za domaće medije jednom prilikom izjavio:

- Jedini strah, kad sam bio u porocima sam osetio od situacija, tipa – imam pare, al nemam dop; ili – ima dopa, al nema para; Ili – ima svega, ali diler se ne javlja, pao je ili nedostupan. Nije bilo straha da neću dočekati jutro. Mozak je tada u defanzivi, pravila ne važe. Po mom skromnom mišljenju, pravoslavlje je – normalnost. Svi ti poroci i sve te strasti, izbacuju te iz normalnosti. Ti si normalan sve dok u tebe ne uđu hemija, alkohol, cigarete, kocka, pohota… Ti si normalan dok ne vidiš nečije grudi, rakiju, drogu… Izbaci te to iz normalnosti, ne možeš normalno da razmišljaš i počinješ da praviš kombinacije kako da dođeš do dupeta ili do droge. Ili do obe stvari. Biti normalan, to je suština - izjavio je popularni glumac i pevač.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumca Branka Milićevića Kockice

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".