Но, како се прича по Брестачу, са његовим избором да се осамостали и да живи са девојком, његова мајка Бранка Лазић се не слаже. Дарко се посвађао са мајком, а она га је наводно избацила из породичне куће. 

 

 

Комшије популарног певача откривају како је Бранка уочила да ће Марина забранити Лазићу да виђа његовог сина Алексеја, ког је добио током љубави са бившом вереницом, ако се Барбара усели у породичан дом. Желећи да то спречи, Бранка је наводно избацила свог сина из куће, а онда му је поручила да јој је свега преко главе и да не жели да пати за унуцима због његових "певаљки": 

 

 

- Бранка је очајна, јер ју је у последње три године свашта снашло. Прво Даркова несрећа и брига да ли ће уопште преживети. Унуку Лорену не виђа уопште. Смрт мужа је докусурила, а сад опет проблеми Марине и Дарка. Ма, на измаку снаге је. Нема она ништа против Барабаре, али је покушавала сину да објасни да прво треба да среди ситуацију са Марином, па тек онда да се експонира са другом, али не вреди. Бранка је везана за малог Алексеја, неће да дозволи да и њега не виђа као и унуку. Покушала је све то да објасни Дарку, али је онда настао хаос, он је скочио и рекао јој да му се не меша у живот - прича добро обавештен извор и додаје:

 

 

- Бранка му је рекла да живи за унуке и да неће дозволити да и Алексеја не виђа због тамо неких певаљки. То је Дарка баш наљутило, па се драо и викао на њу. Због тога му је Бранка рекла да напусти кућу. Он је исти дан спаковао ствари и одселио се у Београд где сада живи са Барбаром. Чујем да је слаб са тезгама, јер се сада бави њеном каријером и уговара јој свирке. Себе је у потпуности запоставио, што такође боли његову мајку - завршава извор за медије.

(Ало.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".