У једном тренутку певач је певао популарну песму "Свадба", а уместо познатих стихова "Од сутра ћеш брате прати судове", он је изговорио "Од сутра ћеш Зокија и Богдана да чуваш". Самим тим у јавности се алудира да ће други син, ког носи Бојана Родић, добити име Богдан, по њеном оцу, јер је први син назван по оцу Мирка Шијана, Зорану.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, младожења је одабрао црни смокинг који је упарио са белом кошуљом и краватом, док је млада заблистала у белој венчаници.

Он је направио прави спектакл у дворишту када је узео да пуца из пушке јабуку. Присутни гости су му аплаудирали, док се музика ори имањем у Тителу.

Фото: АТА имагес

 

Мирко и Гоца Божиновска поздравили су се са породицом Родић која их је дочекала испред капије, па су наздравили и заиграли уз музику.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, ограда дворишта у Тителу је подигнута толико да ништа не може да се види у дворишту, а капија је гломазна и гвоздена.


Фасада је сређена и сада је у беж боји, а дрвене старе ограде зазидане су, па сада све изгледа луксузно и богато.

Кућа у Тителу је украшена у потпуности балонима и раскошним белим цвећем, а у дворишту влада еуфорија због предстојећег дана.

Мирко Шијан и Бојана Родић данас ће изговорити судбоносно ''да'' у познатом ресторану у Сурчину. Док Мирко дочекује своје пријатеље у Сурчину, у Тителу је све спремно за свадбу још једне ћерке.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".