U jednom trenutku pevač je pevao popularnu pesmu "Svadba", a umesto poznatih stihova "Od sutra ćeš brate prati sudove", on je izgovorio "Od sutra ćeš Zokija i Bogdana da čuvaš". Samim tim u javnosti se aludira da će drugi sin, kog nosi Bojana Rodić, dobiti ime Bogdan, po njenom ocu, jer je prvi sin nazvan po ocu Mirka Šijana, Zoranu.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, mladoženja je odabrao crni smoking koji je upario sa belom košuljom i kravatom, dok je mlada zablistala u beloj venčanici.

On je napravio pravi spektakl u dvorištu kada je uzeo da puca iz puške jabuku. Prisutni gosti su mu aplaudirali, dok se muzika ori imanjem u Titelu.

Foto: ATA images

 

Mirko i Goca Božinovska pozdravili su se sa porodicom Rodić koja ih je dočekala ispred kapije, pa su nazdravili i zaigrali uz muziku.

Foto: ATA images

 

Inače, ograda dvorišta u Titelu je podignuta toliko da ništa ne može da se vidi u dvorištu, a kapija je glomazna i gvozdena.


Fasada je sređena i sada je u bež boji, a drvene stare ograde zazidane su, pa sada sve izgleda luksuzno i bogato.

Kuća u Titelu je ukrašena u potpunosti balonima i raskošnim belim cvećem, a u dvorištu vlada euforija zbog predstojećeg dana.

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas će izgovoriti sudbonosno ''da'' u poznatom restoranu u Surčinu. Dok Mirko dočekuje svoje prijatelje u Surčinu, u Titelu je sve spremno za svadbu još jedne ćerke.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".