Током сахрањивања оца, сестре Ковач нису пришле једна другој, а многи су запазили детаљ када су спуштали сандук у гроб.

Кристина је ставила белу ружу, а Александра и Ања црвену. Да ли је ово доказ да се ни после толико година нису помириле?

До свађе је дошло 2014. године када је Кристина тврдила да ју је напао сесстрин супруг Роман. Она се наводно наљутила на њу јер Александра није  стала на њену страну: 

Фото: Сарић С.

 

 

– То што је изречено од стране партнера моје рођене сестре било је скандалозно и непријатно за читање. Први пут ме је јавно пљувао када је Нина певала песму “Чаробан” на такмичењу за нашег представника на Евросонгу, а певала је и Александра своју нумеру “Идемо даље”. Нећу улазити у ситне детаље, али они који ме знају свесни су туге и проблема који су већ годинама везани за мој однос са некада најближом сестром на свету – написала је Кристина тада и наставила:

Фото: Јутјуб принтскрин/KomunaOfficial

 

- Кога и каквог воли, то је њена ствар. Шта ће све за њега да учини, такође. Али чињеница да њен животни партнер јавно пљује и маже г**нима њену рођену сестру спада у њен однос према мени. Ја знам да јој се не свиђам. Не свиђа јој се што сам родила дете и запустила таленат и каријеру. Прво јој се није свидело што сам се удала, а онда што сам се развела. Што сам се угојила... Моје дете откако се родило, пет година скоро да није имало тетку, па је онда шест месеци имало, па је, колико видим, последњих дана скоро нема... - написала је Кристина тада и закључила:

- Ја сам најближу сестру изгубила пре 20 година. Александра је мене изгубила данас.

 

 

После Кристининог оглашавања ни Корнелије није разговарао са њом, а Александра се убрзо огласила.

– Моја сестра Кристина и ја смо нашу пословну сарадњу прекинуле давне 1998. године, након издавања два К2 албума у Србији, којом смо поставиле нове музичке стандарде у овој земљи. После тога наши путеви се разилазе, како пословно, тако и приватно. Током година смо се развијале као појединци који имају потпуно различита интересовања, назоре и амбиције, и ретко смо биле у контакту, баш из тих разлога. Моја сестра Кристина води свој живот, одрасла је особа, одговорна за своје акције и речи. Волим је и увек ћу је волети, али нас две одавно не размишљамо, живимо и комуницирамо на исти начин - рекла је пре неколико година Александра Ковач.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".