Певачица и композиторка Кристина Ковач пре три године одлучила је да напусти дотадашњи живот у Србији, спакује кофере и запути се у Шведску где је кренула све испочетка. У одлуци да отвори ново животно поглавље, супруг Кристине Ковач био јој је највећа подршка. Иако је у почетку на тај пут кренула сама градећи услове за нови живот, пре две године придружили су јој се дугогодишњи партнер Данијел Бракус и ћерка Тара коју је добила из претходног брака са Игором Перовићем.


Са бившим мужем била је у осмогодишњем браку из које се као плод љубави родила Тара, међутим 2011. године уследио је развод након чега је упловила у романсу са Данијелом који јој је вратио веру у љубав, а кантауторка често истиче да је он љубав њеног живота.

- То је мушкарац каквог никада нисам срела и више нећу упознати, у то сам сигурна. Он је човек који има најјачу снагу карактера, издржао је у животу ствари које многи људи не би. Посебан је на сваки начин... интелигентан, нежан, несебичан, привржен и посвећен. Он је љубав мог живота - рекла је певачица једном приликом.

Ипак, срећа им није била у потпуности наклоњена јер је невенчани супруг Кристине Ковач добио страшну дијагнозу - канцер, Хоџкин лимфом, стадијум 3б. Добра вест је да је Данијел успео да победи болест и да из ове животне битке изађе још јачи, а она мање добра јесте да због здравствених проблема које је имао, он и Кристина нису могли да добију заједничко дете које су силно желели.

- Желели смо одмах дете, јако. Нисмо смели, јер хемотерапија у исто време и лечи и трује организам. После, нисмо могли. Имали смо одмах ужасно јаку, исконску потребу да живимо заједно, од првог секунда. Да се не одвајамо. Том приликом, нисмо били неки клинци, већ зрели, одрасли људи са искуством. Знали смо да може да нам се обије о главу, није да нисмо. Да се испостави да смо на кратко полудели, видели нешто чега нема, умислили филмску, замало трагичну љубав. Чак смо и причали о томе. Знали смо да постоји опасност да врло брзо након што се спојимо схватимо да смо испали будале и да се не слажемо, не уклапамо, не можемо заједно, да је то само још једна погрешна, лоше одабрана прича - написала је једном приликом Кристина на друштвеним мрежама и додала:

- Сваки дан барем по једном помислим колико сам срећна што га имам, што сам била довољно храбра па и паметна да пођем за својом срећом и не осврћем се - емотивна је била Кристина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".