Петар је сам рекао да нема времена много да проводи са породицом, али да су они управо његов центар света. 

- С обзиром на то да сам нон стоп на путу, нисам имао превише задатака ни прилике исказати се. Али, верујем да сам брижан и предан. Надам се да ћу напредовати и по том питању, са осмехом каже новопечени отац коме причајући о ћерки лице се озари, а очи зацакле.

- Породица је кроз мој живот увек била нуклеус и полазна тачка свега, као и лука којој се враћам. Трудим се да будем добар родитељ и партнер. Кад те води љубав добре ствари се догађају саме од себе - прича Петар кроз осмех.

 

 

Повремено воли да ћерки пева успаванке, и прија јој његов глас: 

- Певушим јој док је успављујем, за сада јој се свиђа мој глас. Надам се да ће тако бити и када одрасте - искрен је Петар који је недавно заказао концерт у београдској арени.

- Изузетно сам срећан што се Арена продаје јако добро. Београд је једини град у региону у којем нисам свирао у Арени. То ће ове године, након две распродате Арене у Загребу, Сплиту, Марибору, Скопју, бити шлаг на торти - каже Петар те се осврнуо на напоран темпо иза њега, с обзиром да је сваки дан током лета наступао.

 

 

- Иако је овај посао понекад напоран, ја суштински обожавам да свирам. Ово нам је најраднија година икад, али колико год је исцрпљујуће толико је лепо свирати пред пуним трговима и аренама. Трудим се очувати здравље на начин да узимам пуно витамина и идем у теретану кад ухватим слободног времена. Немојмо заборавити ни 2-3 чаше црног вина уз оброк - саветује Петар Грашо. 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Славише Вујића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".