Petar je sam rekao da nema vremena mnogo da provodi sa porodicom, ali da su oni upravo njegov centar sveta. 

- S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, verujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju, sa osmehom kaže novopečeni otac kome pričajući o ćerki lice se ozari, a oči zacakle.

- Porodica je kroz moj život uvek bila nukleus i polazna tačka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe - priča Petar kroz osmeh.

 

 

Povremeno voli da ćerki peva uspavanke, i prija joj njegov glas: 

- Pevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste - iskren je Petar koji je nedavno zakazao koncert u beogradskoj areni.

- Izuzetno sam srećan što se Arena prodaje jako dobro. Beograd je jedini grad u regionu u kojem nisam svirao u Areni. To će ove godine, nakon dve rasprodate Arene u Zagrebu, Splitu, Mariboru, Skopju, biti šlag na torti - kaže Petar te se osvrnuo na naporan tempo iza njega, s obzirom da je svaki dan tokom leta nastupao.

 

 

- Iako je ovaj posao ponekad naporan, ja suštinski obožavam da sviram. Ovo nam je najradnija godina ikad, ali koliko god je iscrpljujuće toliko je lepo svirati pred punim trgovima i arenama. Trudim se očuvati zdravlje na način da uzimam puno vitamina i idem u teretanu kad uhvatim slobodnog vremena. Nemojmo zaboraviti ni 2-3 čaše crnog vina uz obrok - savetuje Petar Grašo. 

(Blic)

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Slaviše Vujića

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".