Подсетимо, Славнић је познат и као бивши момак покојне певачице Ксеније Пајчин. Сада се огласила његова жена Ана и открила шта мисли о учешћу мужа у ријалитију.

- Нервира ме што поклања пажњу разним медиокритетима. Мало се погубио и заборавио ко је он и шта носи са собом и за собом. Наш договор пред његов улазак је био да ме не помиње, јер ја нисам из тог света, нити ми приличи, будући да сам дипломирани економиста и као таквој ми не пада на памет да коментаришем. Хтела бих да му поручим да договор отпада, јер нема разлога да ме не помиње будући да имамо историју заједничку и део сам његовог живота већ дуги низ година - рекла нам је Ана, па наставила:

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Звездан и ја се знамо 25 година, седели смо заједно у клупи у школским данима, а већ 15 година смо заједно. Огромна сам му подршка увек била, као и он мој ветар у леђа, јер је јако битно да, као јака жена имате снажног мушкарца који ће бити уз вас. Зато ме и чуди што поклања пажњу небитним људима у Задрузи, заиста сам шокирана - рекла је Звезданова жена.

Подсетимо, Славнић је недавно у емисији "Питања гледалаца" прокоментарисао на тему Емила и Маје Маринковић, те се изјаснио да је пријатељски разговарао са Мајом, а да ли је ово разлог што је његова супруга изреволтирана остаје да сазнамо.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".