Тијана се пожалила да трпи малтреитирање од стране Ивана Маринковића откако је ушла у Задругу 6.

- Ја ево већ од почетка како сам дошла овде трпим малтретирање од Ивана Гавриловића - рекла је певачица и изазвала громогласан смех у Белој кући, јер је Маринковића пермутовала са познатим денсером, те је наставила:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Човек мене константно од када сам дошла овде мене вређа, малтретира, а ево сад је и почео сексуално да ме злоставља, ударио ме по д*пету - што је опет изазвало смех код задругара.

- Ово ја више не могу да ово трпим, како год то неко коментарисао, да гледаоци гласају за мене да испаднем на шта се Маринковић укључио, па рекао:

- То су патетичне форе! Ма ти си један велики фолирант! - рекао је Иван, а он и Тијана су потом ушли у жучну расправу. Певачица је почела да урла из свег гласа на Маринковића, а он је наставио да се расправља са њом.

Иначе,Тијану Јововић многи памте по такмичењу у "Пинковим звездама", када је побрала симпатије гледалаца захваљујући свом гласу. После "Пинкових звезда" се повукла, те је пре уласка у Задругу 6 изјавила како је ушла да покрене музичку каријеру и да јој је потребан добар маркетинг, и да сматра да је Задруга право место за то.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".